Clubs - Maal elavad koerad

Miks on maal kõige parem elada?

Member Content
16.August 2008 11:19

Ma elan maal koos oma peremehe ja ta ema, isaga. Mulle meeldib siin elada, sest siin on palju ruumi, joosta, lindusid ja loomi taga ajada, siin on hea värske õhk siin on lihtsalt võrratu. Meil on veel sellepärast hea, et meie talust natuke kaugemal on järveke ja seda ma lausa armastan. ujuda on nii ju nii hea. (eriti palaval päeval) Käin vähemalt korra päevas ujumas(ainult suvel)

Mida teie maal elamisest arvete?

Teile kirjutas: kutsa Heti.

18.August 2008 00:36

Mulle meeldib,sest siin saab niisama ringi joosta kui tahad. Maal on mõnus ja saad päikesekäes lesida ja igasugist värki Siin ajal liblikaid ja igasuguseid asju taga Kui jalutamas käin perenaisega siis on ikka maa kohas Tegelikult elan ma Keilas kuid see pole just maa koht. Meil on kõrval maju ( eramaju ) Ise elame ka eramajas. Kuid see on ka nagu metsa sees

Tervitades
Lucy ja omanik Anni

24.August 2008 14:55

Sellega, et maal saab päikese käes lesida ja, et see on mõnus, olen ma sinuga ühel arvamusel.

25.August 2008 19:02

Maal saavad mu koerad mängida koos ja koos ringi joosta.
Maal on puhtam õhkkond ja loomad.

30.August 2008 02:17

MAAL ELATA ON HEA KUNA ON JOOKSU RUUMI JA ON KA TUNDUVALT RAHULIKUM ÕHK ON PUHTAM JA KUI TULEVAD PERERAHVALE KÜLALISED SIIS ON PALJU RUUMI NEIL MINUGA MÄNGITA

13.September 2008 19:48

maal saab palju ringi joosta ja mängida ja mulle meeldib ka väga päikesekäes lesida ja niisama ringi joosta

13.September 2008 19:48 | changed 13.September 2008 15:49

ja maal on ültse mõnnsa elada

19.September 2008 04:05

Ma ei tea, kas koerte arvates on just maal kõige parem elada, aga hea on siin
küll. Jooksmiseks on palju ruumi, läheduses mitmesugused veekogud, heinamaal
saab hiire urge lahti kaevata ja metsloomade lõhnu nuusutada, koos pererahvaga saab sageli metsas jalutamas käia ja jalgratta kõrval jooksutrenni teha. Eks linnalgi
ole oma võlud ja lõhnad, aga aed on seal palju väiksem ning linna-tegemised teist-
sugused. Tegelikult meeldib meie koertele olla just seal, kus on parajasti ka pere-
rahvas, vastavalt kas toas, õues, autos, maal või linnas.