Clubs - Rotvajler FanClub

Pas u kući ili dvorištu?

Member Content
6.October 2008 11:38

obožavam svoje klince i spavala bih s njima da mogu no uvjeti mi ne dopuštaju da ih držim u kući jer smo i ja i dragi na poslu pola dana baš svaki dan a ne zvuči primamljivo ostaviti dva rotvajlera u kući same
zato sam im osigurala box u tri dijela (beton, trava i cigle) zbog zglobova i veeeliko dvorište po kojem trče i kidaju sve što stignu
držite li vi svoje pse vani ili unutra?

7.October 2008 05:50

Ja svoje držim u stanu, nemam gdje drugdje, ali da imam dvorište, vjerojatno bi bili vani dok su sami (da Riki ne uništava po stanu )

7.October 2008 06:28

Moji su unutra, doduše od kako sam se udala Kana je ostala u kući s mojim roditeljima jer oni imaju ipak kuću s velikom okućnicom, ali u principu unutra je. Doduše mi smo se svi nekako organizirali, tako da psi su minimalno sami.

8.October 2008 04:36

Tako će nekako biti i sa Totom i Rikijem kada ja preselim dečku, biti će i tu i tam jer ih svi želimo Već su i sad navikli na to!

10.October 2008 01:08

moji su preko dana vani, navečer idu u kuću spavat!!

22.October 2008 03:25

Moj Mor je u stanu, imamo dosta veliku terasu, pa je preko ljeta stalno vani na njoj, a zimi malo manje.... a idemo s njim van i na duge šetnje tako da mu u stanu i nije tako loše ...
naravno da imam dvorište, nebi nam nitko bio ravan

28.October 2008 19:59

Moj je vani.. Ipak imamo dvoriste veliko, livada .. I livada ogradjena visokom ogradom, nesto poput boxa.
Napravili i box. Mada nikad nije u njemu
Uvijek je pusten ispred kuce ! I ne moze otic jer ima ograda.
a mislim da je nezgodno pravo u kuci imat rotta i radi dlaka, ii radi odrzavanja ??