Clubs - Saksa lambakoer

kingitused:)

Member Content
23.June 2008 13:06

Ma mõtlen alati, et kui meil on mingi tähtpäev, siis võiks ju koer ka kingitusi saada. Näiteks kui olid jõulu käisin taga palju mängimas ja kinkisin mänguasja. Selleks jaanipäevaks kingin talle palju konte närida.

Kas teie kingite ka koertele midagi kui on mingid tähtpäevad?

Kirjutage mida huvitavat võiks veel neile kinkida

28.June 2008 01:45 | changed 27.June 2008 21:45

Igaks sünnipäevaks saab minu koer mänguasja ja jõuludeks ka midagi head

28.June 2008 03:37

Tähtpäevade puhul pole ma koera kunagi ära unustanud. Isegi Jaanipäevaks sai ohtralt liha Suuremad pühad on muidugi jõulud ja sünnipäev kus koer saab head ja paremat.

28.June 2008 15:15

No jõulude ajal oli koertele eraldi kingipakid kuuse alla (laulvad mänguasjad), sünnipäevaks sai Troll ka mänguasja, lisaks ka jäätist- tal on jäätise vastu nõrkus ja siis sai oma pool liitrit lausa
Ehk siis ikka peame oma neljakäpalist pereliiget meeles nagu kõiki teisi. Tihtipeal saab tema rohkem kingitusi kui teised

7.September 2008 03:38

Meil kahjuks langevad jõulud ja sünnipäev kokku nii, et kingid on ühised. Tavaliselt tuleb koera tort, mõni uus ja huvitav mänguasi ning suur kont.

7.September 2008 04:59

Tähtpäevade puhul pole ma koera kunagi ära unustanud. Isegi Jaanipäevaks sai ohtralt liha Suuremad pühad on muidugi jõulud ja sünnipäev kus koer saab head ja paremat.
ega meiegi unusta mu koeral oli just synnipäev siis sai suure pakki suurema kui tavaliselt royale chainini toitu ja suure suure pesa uue

20.September 2008 04:32

Täna on Clarki sünnipäev, aga pidasime selle reede õhtul ära, sest õigel päeval
läheme mõnede teiste koertega näitusele. Mingit esemelist kingitust Clark ei saanud, küll aga maitsva sünnipäevaprae ja häid konte. Toas koos temaga olid
sünnipäevatoitu maitsmas ka meie teised koerad. Küpsetasime ka koogi, mida sõime ise ja said koerad samuti.

15.October 2008 17:00

Nero saab ka oma synnipaevaks ja Jouludeks kingitusi, kassid ka.

17.November 2008 11:46

Bamby saab jõuludeks alati mitu kingitust ja see koosneb tavaliselt kontitest ja pallitest.Sünnipäeval samad asjad umbes!!