Clubs - United Greek Dogs

Προβληματα με τα σκυλια μας στη χωρα μας

Member Content
12.July 2008 10:24 | changed 12.July 2008 10:26

Ποιο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετωπιζετε εχοντας σκυλο-ους
στην πατριδα μας;;;
Γειτονες, μετακινησεις κλπ

Εγω ας πουμε που εχω ντομπερμαν εχω δυο χρονια να περπατησω στο ιδιο πεζοδρομιο με αλλο ανθρωπο...
Τα φοβουνται παρα πολυ , τα βλεπουν και ειναι ηδη προκατειλημενοι οτι ειναι
τρελλα(???) οτι θα τους φανε κλπ
Ισως αν ειχα μια αλλη φυλη να μην το αντιμετωπιζα αυτο το προβλημα!
Οχι οτι θα αλλαζα ποτε φυλη, αλλα λεμε τωρα.....
Εμενα αυτο ειναι το πιο μεγαλο μου προβλημα....

14.July 2008 19:38 | changed 14.July 2008 15:38

Και σε εμένα που το σκυλί μου δεν είναι ντόμπερμαν αλλά είναι μεγαλόσωμο το ίδιο συμβαίνει. Το δικό μου πάντως μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι εκεί που μένω (Κ. Πετράλωνα) δεν υπάρχουν μέρη για να τον πάω να τρέξει ελεύθερα, γιατί στα ελάχιστα πάρκα που υπάρχουν δεν αφήνουν τα σκυλιά γιατί λέει λερώνουν..... λες και τα πιτσιρίκια που πετάνε κάτω ότι πίνουν και τρώνε δε λερώνουν, αφήστε που ποτέ δεν έχω αφήσει τις ακαθαρισίες του στο δρόμο χωρίς να τις μαζέψω (φυσικά). Δεν ξέρω τι να πω, τέτοιος ρατσισμός είναι απίστευτος....

15.July 2008 17:23

Εμένα το σκυλί μου είναι κοκεράκι, αλλά έχει πολύ ενέργεια και είναι πολύ φιλικό με τους ανθρώπους και θέλει να πάει κοντά τους.... η γειτονιά μου είναι πολύ πυκνοκατοικημένη, τα πεζοδρόμια πολύ στενά και είναι πολλοί αυτόί που δυσανασχετούν και μουρμουρίζουν/συχνά βρίζουν επειδή πάει προς το μέρος τους (πάντα με λουρί βέβαια). Όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στο πάρκο (ευτυχώς έχουμε ένα κοντά, της κακιάς συμφοράς, αλλά πάρκο παρόλα αυτά), αλλά κι εκεί έχω ακούσει τα διάφορα σχετικά με τις ακαθαρσίες τις οποίες μαζεύω πάντα, αλλά οι διάφοροι βρίζουν εκ των προτέρων πριν να δουν αν θα τα μαζέψω ή όχι (βέβαια, για άλλου είδους βρωμιά, άπειρα άδεια μπουκάλια στα παγκάκια, σακκούλες, κλπ δεν λένε τίποτε, γιατί τα κάνουν "άνθρωποι")... Όσο για μετακινήσεις, τι είναι αυτό? Μόνο με το δικό σου αυτοκίντο εννοείται (στο Βέλγιο που ήμουν 2 χρόνια, έβλεπες να έχουν σκυλιά -και μεγάλου μεγέθους- μέσα στα τρένα -οκ, οι αποστάσεις ήταν μικρές, όχι Αθήνα-Θεσσαλονίκη- και κανένας δεν έλεγε τίποτε ούτε κοιτούσε παράξενα, ήταν απόλυτα φυσιολογικό....εδώ, άσε καλύτερα, απλά δεν υφίσταται θέμα μετακίνησης, παρά μόνο με Ι.Χ.)

17.July 2008 05:33

αφηστε κι εγω εχω μεγαλο προβλημα με τη βολτα του σκυλιου μου....δυο μερη ειχα στη γειτονια μου κοντα σχετικα ασφαλη για να την πηγαινω. Το ενα ηταν το προαυλιο ενος σχολειου οπου ηταν γεματο αο αδεσποτα αλλα εμενα δεν μ´αφηναν να μπω γιατι λεει θα τα κανει στο προαυλιο...λες και τα αλλα δεν θα τα κανουν...τουλαχιστον το δικο μου εχει καποιον να τα μαζεψει(εμενα) κι αν δεν τα μαζεψω τοτε κατηγοριστε με! Αλλα οχι να γινεται της ποπης (με το συμπαθιο) απο ακαθαρσιες αδεσποτων κι εμενα να με μαλωνεισ γιατι ΜΠΟΡΕΙ να τα κανει μεσα και ΙΣΩΣ να μην τα μαζεψω! ΕΛΕΟΣ! Το αλλο μερος ηταν ενα παρκο της συμφορας...παιδικη χαρα για την ακριβεια που τωρα τελευταια ακουσα οτι ειναι μερικοι στη γειτονια που πετανε φολες! Που να το αφησεις ελευθερο; Δεν ειναι δουλεια αυτη δεν ξερω πια που να την παω! Εφτασα στο σημειο να την παιρνω μαζι μου ως το φαρμακειο η το supermarket να την δενω απεξω και οταν τελειωσω τη δουλεια μου να την λυνω και να γυρναμε σπιτι...αν ειναι σωστη βολτα αυτη για ενα δαλματιας εγω ειμαι ελεφαντας! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

17.July 2008 13:31

Χαιρετίσματα στην παρέα! όπως όλοι γνωρίζετε ή έχετε ήδη καταλάβει στα χρόνια που ασχολείστε με σκυλιά, η Ελλάδα είναι πολύ πίσω και σε θέματα ζωοφιλίας όπως είναι πίσω και σε πολλούς άλλους τομείς. Το θέμα των ακαθαρσιών των σκυλιών ας πούμε σε άλλες πόλεις του εξωτερικού (π.χ. Στρασβούργο) έχει λυθεί πολύ απλά με μικρούς (15-20 τ.μ.) περιφραγμένους χώρους σε τακτά διαστήματα στα πεζοδρόμια, στους οποίους υπάρχει κάτω άμμος, υπάρχει στη μέση κάδος και σακουλάκια πλαστικά και όλα λειτουργούν τέλεια. Όλα τα σκυλιά "ψάχνουν" αυτό το μέρος καθώς οι μυρωδιές είναι πολλές και οι "πληροφορίες" που υπάρχουν σ´ αυτό τον μικρό χώρο άπειρες...
Βέβαια δεν είναι μόνο το "που" αλλά και το "πως" θα πας μέχρι εκεί... Ευτυχώς ο Snoopy μεγαλώνει σε προάστιο και σε μικρή απόσταση (2-3 λεπτά περπάτημα) υπάρχουν χωράφια και χωματόδρομοι όπου μπορεί άνετα να κάνει την ανάγκη του... όπως όμως ανέφερε η argiro και οι Dobbies ο κόσμος είναι προκατειλημμένος. Και πίστεψε με Doddies αν η θέα ενός ντομπερμαν προκαλεί φόβο και ανησυχία όταν βλέπουν αμερικάνικο Bulldog που όλοι το περνάνε για μεγάλο Pitbull -και όλοι ξέρουμε πως νιώθει ο κόσμος για τα Pitbull- έχουμε πανικό. Έχει τύχει να είμαστε στο δρόμο, ο Snoopy να "κάθεται" με εντολή, το πεζοδρόμιο να έχει 7-8 μέτρα πλάτος και παρόλα αυτά βλέπεις πεζούς να περνάνε τον δρόμο μουρμουρίζοντας και κοιτώντας μας στραβά γιατί βρεθήκαμε στον δρόμο τους...
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ο Snoopy αν και έχει απίστευτη δύναμη και αντοχή, είναι αρνί... Του κάνουν τσαμπουκά κάτι σκυλάκια 3-4 κιλών και την κάνει... Με άλλα σκυλιά και με ανθρώπους που θα πλησιάσουν η ουρά του κοντεύει να ξεκολλήσει... Αν πλησιάσει κάποιος πολύ κοντά διατρέχει τεράστιο κίνδυνο να βρεθεί στο έδαφος, με ένα τρελαμένο από χαρά "τερατάκι" να τον γλύφει στα μούτρα.. Τόσο άγριος...

17.July 2008 18:58

Καλησπέρα σε όλους και όλες και απο μένα. Εγω έχω ένα pitbull και όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Simakos αντιμετωπίζω πολύ μεγάλο πρόβλημα στην βόλτα κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη του. Πάντα έχω δεμένα στο λουρί του δύο και τρία σακουλάκια για τις ακαθαρσίες του τις οποίες μαζεύω ΠΑΝΤΑ ακόμα κι αν τα κάνει σε χόρτα. Παιδιά με έχουν απειλήσει με αστυνομία απλά και μόνο επειδή ο σκύλος μυρίζει έξω από την πόρτα τους γιατί λέει ΜΠΟΡΕΙ να κατουρήσει!!!!! Μου έχουν κάνει παρατήρηση επίσης γιατί απλά περπατάω έξω απο το σπίτι τους,στο πεζοδρόμιο, και πάλι μόνο με την υποψία ότι ΜΠΟΡΕΙ να κάνει την ανάγκη του!!!!! Φυσικά δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν τους λες εξαρχής ότι ακόμα και να τα κάνει θα τα μαζέψεις!!! Είχα τσακωθεί αρκετές φορές στην αρχη για αυτό το θέμα αλλά πλέον έχω καταλάβει ότι δεν αξίζει....Βγάλτε γλώσσα μόνο αν αξίζει τον κόπο, όπως λέει και η διαφήμιση γνωστού παγωτού
Τώρα όσον αφορά στους ανθρώπους και το πως αντιδρούν όταν τον βλέπουν στο δρόμο οι αντιδράσεις ποικίλουν. Υπάρχουν άνθρωποι που κατεβαίνουν στην μέση του δρόμου μην τυχόν και τους πλησιάσει το "τέρας", λες και εκεί δεν κινδυνεύουν, αλλά και άλλοι που τον πλησιάζουν και ο Εκτοράκος τους αποδέχεται γεμάτος χαρά και τρελά κουνήματα ουράς και γλύφωντας τους όπου προλαβαίνει! Χαρακτηριστικά θα σας πω για μια μητέρα που μας είδε στο δρόμο με τα δυο της μωρά, το ένα ίσα που περπάταγε, και με παρακάλεσε να πάω κοντά τους για να χαιδέψουν το σκύλο!!! Και ο Έκτορας σαν κύριος έκατσε κατω και άφησε τα μικρά να τον χαιδέψουν!
Δυστυχώς παντού και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να εξαφανίσουν τα σκυλιά απο τον πλανήτη και θα μας απειλούν, θα μας στεναχωρούν και θα μας θυμώνουν. Όσο περιορίζονται στα λόγια ας τους αφήσουμε να λένε ότι θέλουν, προσοχή όμως στους φίλους μας γιατί κάποιοι απο αυτούς μπορεί να επεκταθούν και σε πράξεις όπως φόλες και δολώματα σε μέρη υπεράνω υποψίας.

21.July 2008 15:32

Καλησπέρα σε όλους! Νομίζω ότι τα στην Ελλάδα τα σκυλιά αντιμετωπίζουν ρατσισμό όμως σιγά σιγά αυτό αρχίζει και αλλάζει. Η νέα γενιά είναι περισσότερο φιλόζωη. Βεβαίως το πρόβλημα με τους ελεύθερους χώρους όπου μπορούν να παίξουν τα σκυλιά είναι τεράστιο, σε όλα τα πάρκα έχουν μια πινακίδα που λέει ότι απαγορεύονται τα σκυλιά και τελικά αναγκάζεσαι να πας σε χώρους επί πληρωμή το οποίο είναι άδικο! Ένα δεύτερο πρόβλημα είναι και οι παραλίες τώρα το καλοκαίρι όπου πάλι αναρωτιέσαι αν πρέπει να πάρεις το ζώο. Ο δικός μου είναι λαμπραντόρ και ως γνωστόν η ζωή του είναι το νερό, το λατρεύει και είναι άδικο να του στερώ το κολύμπι και μάλιστα όταν στις παραλίες μαζεύονται όλες οι φυλές του Ισραήλ αφήνοντας πίσω τους σκουπίδια και διάφορα άλλα και κάνοντας την απίστευτη φασαρία. Θεωρώ ότι πολλά σκυλιά είναι πιο εξευγενισμένα και στο κάτω κάτω έχουν κάθε δικαίωμα σε ένα κομμάτι παραλίας αφού είναι υιοθετημένα από Έλληνες φορολογούμενους γονείς!

21.July 2008 16:19

Cat80 συμμερίζομαι το πρόβλημα σου απόλυτα γιατί έχω κι εγώ όπως και πολλοί άλλο το ίδιο πρόβλημα με σένα... Δεν υπάρχει ούτε ένα εκατοστό αμμουδιάς που μπορούμε να πάρουμε τους φίλους μας και συμφωνώ απόλυτα. Πέρσυ στο νησί από όπου κατάγομαι τον πήρα μια φορά μαζί μου σε μια σχεδόν ερημική παραλία όπου ο κοντινότερος άνθρωπος ήταν στα 200 300 μέτρα. Για κακή μου τύχη αυτός ο άνθρωπος ήταν μια γιαγιά με το εγγονάκι της η οποία μας φώναζε για κανά 10λεπτο να πάρουμε το "βρωμόσκυλο" γιατί βρωμίζει την θάλασσα!!!!! Δεν σκέφτονται ότι ο κάθε άνθρωπος που μπαίνει στο νερό μπορεί να είναι πιο "βρώμικος" απο τους τετράποδους φίλους μας!!!!! Έχω πάει σε παραλίες όπου άνθρωποι είχαν τα σκυλιά τους μαζί, τα οποία όμως ανήκαν σε μικρόσωμες ράτσες και κανείς δεν είπε τίποτα. Αν όμως πάω εγώ με το πιτ μπουλ μπορείται να φανταστείτε τι θα γίνει και τι θα ακούσω....

21.July 2008 17:54

Στην παραλία που πηγαίνουμε εμείς ως παραθεριστές, γίνεται το έλα να δεις από κόσμο. Έχω πετύχει απίστευτους καυγάδες με ανθρώπους που είχαν το σκυλί τους κάτω από την ομπρέλα και απλά ανέχονταν τα καχύποτα βλέμματα των γύρω μανάδων, κλπ... μέχρι να τολμήσουν να αφήσουν το σκυλί να μπει μέσα... ο κακός χαμός, η κατινιά και ο ρατσισμός στο μεγαλείο τους! Λες και τα άπειρα μωρά/παιδάκια που πλατσουρίζουν εκεί δεν είναι εν δυνάμει ρύποι (το πιπί μέσα στη θάλασσα είναι must για την κάθε κατίνα γιαγια/μαμά που κανακεύει το βλαστάρι της)! Εγώ έχω τον σκύλο μου τρίτο καλοκαίρι φέτος και τα δύο προηγούμενα ούτε που τόλμησα να τον πάω για μπάνιο γιατί είναι κρίμα να χαλαστείς άσχημα μαλώνοντας με αγροίκους όταν έτσι κι αλλιώς οι μέρες διακοπών σου είναι περιορισμένες στο ελάχιστο λόγω δουλειάς, κλπ..., τον πήγαμε φέτος 3 φορές σε μια έρημη παραλία μεταξύ δύο οικισμών 8:00 το απόγευμα για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουμε πάνω σε κανένα, κι ευτυχώς δεν είχαμε παρατράγουδα. Πάντως, είναι κρίμα σε μια χώρα με απίστευτα μεγάλη ακτογραμμή σαν τη δική μας να μη βρίσκεις εκατοστό αμμουδιάς να πάρεις το σκυλί σου

25.July 2008 04:37

Καλησπερα σε ολους!εγω να πς την αληθεια προβλημμα στην βολτα δεν εχω,γιατι ειναι μικροσωμος κ στα σκουρα τον παιρνω αγκακλια κ στο τελος της οδου μου υπαρχει ενα περιβολακι οπου δεν μου λεει κανενας τιποτα.Προβλημα εχω στην παραλια οπου χωρις καν να ειμαι κοντα στο νερο ή να τον βαλω μεσα μου κανουν παρατηρηση οτι ´´εφερες τον σκυλο μαζι με τα παιδια μας να κανει μπανιο?´´ ή ´´εχει μικροβια κ εχουμε μικρα παιδια´´κ.λ.πΕτσι κ αλιως δεν θα τον εβαζα στο νερο απλα καθοταν διπλα μου!Τι να πεις!!!

25.July 2008 14:17 | changed 25.July 2008 10:18

Θα συμφωνήσω μαζί σας σχετικά με τη συμπεριφορά των λουόμενων όταν βλέπουν σκυλί στην παραλία, αν και νομικά είμαστε κατοχυρωμένοι και κανένας δεν μπορεί να μας πει κουβέντα. Ο καϋμένος o Romeo έχει να πάει στη θάλασσα από το πρώτο του καλοκαίρι........ Είναι κρίμα γιατί όπως είπε και η cat80 είναι labrador και το νερό είναι η ζωή του, αλλά προκειμένου να τσακώνομαι με τον κόσμο, περιοριζόμαστε στο μπουγέλο με το λάστιχο στην αυλή του εξοχικού μας. Πάντως σε μη οργανωμένες παραλίες και χωρίς συνοστισμό κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει να έχεις μαζί σου το σκυλί σου. Εμείς εκεί που πηγαίναμε την πρώτη χρονιά ήταν μια παραλία με πέτρες περίπου 1 χλμ με 5 ανθρώπους όλους κι όλους να κάνουν μπάνιο και όμως ... βρέθηκε μια "παστρικοθοδώρα" να πει οτι το σκυλί γεμίζει τρίχες και μικρόβια τη θάλασσα και την παραλία..... τι να πω.......... λες και τα αδέσποτα που μαζεύονται έχουν κάνει χαλάουα και απολύμανση πριν πλησιάσουν τη θάλασσα. Αλλά έτσι είναι, ότι δεν είναι δικό μας και δεν το ξέρουμε μας φοβίζει... Σας εύχομαι παρόλαυτά καλές διακοπές και καλές βουτιές...........

28.July 2008 15:41 | changed 28.July 2008 11:43

Ρε παιδιά, ας μην ξεγελιόμαστε.. .Ολοι όσοι δεν έχουν ζήσει με ζώο (όποιου τύπου) έστω και για λίγο στη ζωή τους, είναι έντονοι κρυφορατσιστές. Και λυπάμαι που τους λέω έτσι... Εγώ, λίγο λόγω πατέρα κτηνιάτρου (άσχετα που είναι πτηνοπαθολόγος και δεν πιάνεται με γατιά και σκυλιά), μεγάλωσα από μωρό με ένα κανισάκι μέσα σητν ίδια περπατούρα. Τώρα έχω 2, και περνάμε τέλεια! Αλλά αυτό που μου συνέβη κι εμένα...

Η μικρή μου, ένα yorkie, που είναι 6 μηνών και μόλις 1300 γραμμάρια (τόση ενέργεια που καταναλώνει...!), και ίσως από τα πλέον φιλικά και παιχνιδιάρικα της ράτσας της, γιατί έχω ακούσει για αρκετά βαριεστημένα yorkshire terriers.. Την είχα στην παραλία της Λάρισας, και είχε βρει παιχνίδι λοιπόν... έσκαβε από τα δεξιά της ξαπλώστρας, τη φώναζα, πήδαγε επάνω στην ξαπλώστρα και στην άλλη πλευρά, και έσκαβε κι από την άλλη!!! Κι αν τύχαινε κι έσκαβα εγώ στις τρύπες της, καθόταν στην ξαπλώστρα μου και μου γάβγιζε!!! Μέχρι που μας είδε ο σερβιτόρος, και μας έκανε παρατήρηση, γιατί το σκυλί ήταν επάνω στην ξαπλώστρα... Αφού τον πιάσαμε με το καλό και δεν καταλάβαινε, όπως ήταν φυσικό τα μαζέψαμε και φύγαμε...

Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν σε πλοίο της γραμμής. Δεν θα αναφερθώ, για λόγους διαφήμισης... Μια κυρία λοιπόν, όπως καθόμασταν με την αρραβωνιαστικιά μου και τη Μπουμπού στο σαλόνι, και μας είχαν πλακώσει 3 παιδάκια και την χάιδευαν στην αγκαλιά μου, ήρθε να περάσει, και κοιτώντας μας με ένα ύφος 10 καρδιναλίων, γυρίζει και λέει κατά λέξη: ΝΟΜΙΖΑ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΚΙ ΟΧΙ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!..... Μου γύρισε τα μάτια ανάποδα, ειλικρινά... Της λέω ήρεμα και ευγενικά, σεβόμενος τα κιλά της, πως το σκυλί δεν είναι κάτω, είναι στην αγκαλιά μας, και δεν ενοχλεί κανέναν. Και αυτή να επιμένει πως και πάλι, δεν ήξερε τι ασθένειες μπορούσε να κουβαλάει το σκυλί. Οι άλλοι εν τω μεταξύ, την άκουσαν, γιατί είχε και έντονο τόνο, σαν να ήθελε να επιδειχθεί πως εκτελεί κοινωνικό έργο, προσπαθώντας για την απομάκρυνση του.... λύκου (βλέπε διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ!!) από τον κόσμο!... Ε, εκεί δεν άντεξα κι εγώ, και της απαντάω στον ίδιο τόνο: ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! Με κοιτάει αυτή, κολλάει, μου λέει "Τι σχέση έχει αυτο;". και της απαντώ με το διαβατήριο και το βιβλιάριο υγείας της Μπουμπούς στο χέρι: "Εχει σχέση, πως εκτός του ότι έχω εγώ μαγαζί με κτηνιατρικά είδη, ο πατέρας μου είναι εδώ και 38 χρόνια κτηνίατρος, και άλλος κτηνίατρος έχει βεβαιώσει πως το ζώο ´έχει κάνει όλα τα εμβόλιά του και είναι ασφαλές για να ταξιδεύει, σε θεωρώ απειλή να κάθεσαι και να μιλάς πάνω από τα παιδάκια και το σκυλί μου και τη γυναίκα μου κι εμένα, γιατί δεν ξέρω τι ασθένειες κουβαλάς. Λοιπόν, θέλω να δω το βιβλιάριο υγείας που να με βεβαιώνει πως ΕΣΥ είσαι μια χαρά στην υγεία σου και έχεις το δικαίωμα να ταξιδεύεις, όπως βλέπεις εσύ για το σκυλί μου".

Η συνέχεια, λίγο πολύ, αναμενόμενη... Ο κόσμος να χειροκροτάει και να γελάει, κα;ι η τύπισσα να μην ξαναεμφανίζεται κοντά μου! Μόνο ένας του καραβιού που κανόνισε να μας στείλει, για να μας παρακαλέσει να βάζαμε αν μπορύσαμε το σκυλάκι μέσα στην τσάντα μεταφοράς του, για να μην δημιουργείται θέμα! Κι αυτός, αφότου έπαιξε λίγο μαζί της!

Τελικά, λίγο πολύ έτσι θέλει ο κόσμος για να αρχίσει να βάζει μυαλό... Αρκεί βέβαια να προσέχουμε κι εμείς τα σκυλάκια μας, και να έχουμε το όπλο του διαβατηρίου ή του βιβλιάριου υγείας στο χέρι!

2.August 2008 19:50

και της απαντάω στον ίδιο τόνο: ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! Με κοιτάει αυτή, κολλάει, μου λέει "Τι σχέση έχει αυτο;". και της απαντώ με το διαβατήριο και το βιβλιάριο υγείας της Μπουμπούς στο χέρι: "Εχει σχέση, πως εκτός του ότι έχω εγώ μαγαζί με κτηνιατρικά είδη, ο πατέρας μου είναι εδώ και 38 χρόνια κτηνίατρος, και άλλος κτηνίατρος έχει βεβαιώσει πως το ζώο ´έχει κάνει όλα τα εμβόλιά του και είναι ασφαλές για να ταξιδεύει, σε θεωρώ απειλή να κάθεσαι και να μιλάς πάνω από τα παιδάκια και το σκυλί μου και τη γυναίκα μου κι εμένα, γιατί δεν ξέρω τι ασθένειες κουβαλάς. Λοιπόν, θέλω να δω το βιβλιάριο υγείας που να με βεβαιώνει πως ΕΣΥ είσαι μια χαρά στην υγεία σου και έχεις το δικαίωμα να ταξιδεύεις, όπως βλέπεις εσύ για το σκυλί μου".
BRAVOOOOOOOO!!!!!! kala tis eipes! Kai egw eipa to idio se mia k-logria sto Porto Germano. Leo to skyli mou einai mia xara kai exw ta xartia tou, esy SKYLA pou einai ta dika sou? Mporeis na exeis ESY kati na kollisoume oloi broma apo esena... kai egine tis popis alla I don´t care... Exw pleon sixathi tin symperifora tous edw pros ta skylia. Mazepse ta adespota prota kai meta mila mou gia to skyli mou!